Close

Not a member yet? Register now and get started.

lock and key

Sign in to your account.

Account Login

Forgot your password?

Snel

Eindelijk uw fiets op maat tegen een betaalbare prijs…

SNEL tweewielers uit Utrecht is gespecialiseerd in het ontwerpen van fietsen naar de wensen van de klant. Onze jarenlange ervaring en deskundigheid stellen ons in staat om voor zeer uiteenlopende klanten de juiste fiets samen te stellen. Onze klanten zijn wielrenners, mountainbikers, wereld-toerfietsers en recreatieve fietsers met als gezamenlijk kenmerk dat ze aan kwaliteit hechten en maatwerk zoeken! We kunnen fietsen in elk formaat leveren, dat wil zeggen: voor mensen van 1,20 t/m 2,30 meter lang. Doordat er veel modellen en uitvoeringen mogelijk zijn, is onze klantenkring zeer gevarieerd.

U kunt bij ons plaastnemen op een pasmodel zodat we voor u alle berekeningen kunnen maken zodat uw uniek stuk perfect op maat is.

Wie een fiets koopt van SNEL, kiest bewust voor kwaliteit op maat. Voor het vaststellen van de juiste maten beschikken wij over een computer, speciaal voor wedstrijdfietsers, èn een verstelbare pasfiets waarop verschillende sturen gemonteerd kunnen worden. U kunt zich zo goed oriënteren voor dat u een keuze maakt. Omdat úw wensen doorslaggevend zijn, nemen we graag de tijd voor een gesprek met u. Het is van groot belang dat uw fiets precies overeenkomt met uw maten en wensen. Dat is immers de garantie voor jarenlang rijplezier!


Meer info over SNEL kunt u hier vinden.