top of page
xxxxx.jpg

Uw ervaring verbeteren met kwaliteit en service

ONZE MISIE

Innovatie en Traditie Hand in Hand

Sinds onze oprichting in 2006 in Paal heeft VRM Fietsen zich ontpopt als uw vertrouwde partner voor elke fietsbehoefte. Voortbouwend op een rijke familietraditie, zijn wij, de nieuwe generatie, trots om de reis van VRM Fietsen voort te zetten sinds september 2022.

 

Met een ongeëvenaarde passie voor tweewielers bieden wij een unieke combinatie van verkoop en uitmuntende na-service, waardoor we ons onderscheiden in de fietsenbranche. Ons aanbod omvat elektrische fietsen, stadsfietsen, sportfietsen, plooifietsen en fietsen op maat – perfect afgestemd op elke leeftijd en elke levensstijl.

Wij streven naar perfectie

Als erkend hersteller van topmerken zoals Gazelle, VeloDeVille en Superior, beschikken we over uitgebreide expertise in zowel de montage van race- en MTB-fietsen als in het leveren van kwaliteitsvolle herstellingen. Bij VRM Fietsen staat uw tevredenheid centraal.

 

Laat ons u begeleiden naar de perfecte fiets die niet alleen aan uw behoeften voldoet, maar u ook inspireert om elke rit als een nieuw avontuur te ervaren. Ontdek bij ons de weg naar uw droomfiets, waarbij kwaliteit, service en persoonlijke benadering vooropstaan.

Wie zijn wij?

Ontdek VRM Fietsen

VR.M Fietsen is in 2006 ontstaan te Paal. Na het opdoen van de nodige kennis en ervaring, zetten dochter en schoonzoon de zaak vanaf september 2022 verder. De naam blijft behouden, terwijl de zaak verder groeit. 

Kristof Jans

Zaakvoerder

Thaïs Vanroy

Zaakvoerder

bottom of page